onsdag 25. august 2010

HJELP MEG

Jeg er i villrede!
har nå styra i mange dager med å male IKEAs Hemnes skap hvitt...og skjønner ikke at jeg ikke før NÅ ser at det muligens burde vært svart heller...Syns det ser litt kræsj ut der det står..Jeg er for for FOR å mikse stiler og takker alltid ja til et kræsj eller to...men muligens dette ble for LITE kræsj? det ble så veldig søtt der det stod sammen med bordet som står der og tøffer seg...!?

Prøvde også å ta sort tapet inni der..istedet for søte pip-tapeten men...det ble liksom aldri rett!
SÅH! skal jeg ta fatt på oppgaven og male det sort???? eventuelt sort utenpå og annen farge inni....rosa kanskje? Eller blir det mer sammenheng om jeg bytter ut den rosa lampen med hvit PH lampe?

PS: dette her er IKKE styla for noe blogging! ( teipen sitter fortsatt på glasset...skuffene er ikke satt på plass...ingen bilder har fått kommet på veggen, mr. gjøk-ur er bare på ferie på den skruen der....and the list goes on) her måtte jeg bare knipse som det var i vill panikk og med ET MÅL for øye: få andres mening! :) så Hjeeeeeeeeeeeeelp meg!!!! please..?

WHAT WOULD YOU DO???6 kommentarer:

 1. syns det var fint som det var jeg!

  SvarSlett
 2. Ååå, jeg synes det var nyyydelig slik jeg, don't you touch it! ;)

  SvarSlett
 3. Enig med de over her. Skapet ble nydelig! Ha det som det er.

  SvarSlett
 4. takk for kommentarer :)
  er enig i at skapet ble fint, men syns det ble litt malplassert ;) men tester det nå ut på kjøkkenet og skal komme med oppdateringer på dets nye liv :p

  SvarSlett
 5. Sort, helt klart! Tror det ville bli kjempestilig med den innvendige tapeten som kontrast. Det erhelt fint i hvitt også, men det ble liksom litt anonymt. Bare min mening da, jeg er så glad i farger og vil vil gjerne at ting 'popper' litt :)

  SvarSlett
 6. skapet ble helt klart ganske malplassert der.

  ha det en annen plass? (før du maler det svart) :)

  SvarSlett